150₺ VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ÜCRETSİZ KARGO

Sorularınız Cevapları

Sistemimize düşen siparişler 48 saat içerisinde kargo firmasına teslim edilmektedir.

Siparişlerinizin gönderim süreci özenle takip edilmektedir. Siparişiniz sisteme düştükten sonra 2 (iki) aşamalı kontrolden sonra paketleme aşamasına geçmektedir.

1. ÜRÜN KARŞILAŞTIRMA: Sipariş ettiğiniz ürünler ile gönderim için hazırlanan ürünlerin karşılaştırması yapılır.
  2. KALİTE KONTROL: caddemodasi.com için özel tasarlanmış ışıklı masa sistemi ile sipariş ettiğiniz ürünler en ince ayrıntısına kadar incelenmektedir. Defo, leke, yırtık, sökük gibi hataları bulunmaması halinde siparişiniz paketleme aşaması geçmektedir.

Kargo firmasına teslim edilen sipariş 1-4 iş günü içerisinde tarafınıza ulaştırılmaktadır. Bu süre bulunduğunuz konuma ve hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir.

İade Süreci

Siparişiniz elinize ulaştıktan sonraki 7 gün içerisinde memnun kalmadığınız veya sorun yaşadığınız ürünü İade talebinde bulunma hakkına sahipsiniz. Bu süre dışında yapılan iade başvuruları incelemeye alınmamaktadır. Bunu dikkate alarak iade etmek istediğiniz ürünü/ürünleri 7 gün içerisinde tarafımıza kargolayıp talebinizi belirtmeniz gerekir.

İade için ilerleyeceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

1. Hesabım > Siparişlerim bölümünde iade yapmak istediğiniz siparişi bulun.
  2. İade talebi oluştur seçeneğini seçin.
  3. Sipariş formu altındaki iade formunu doldurup gönderin.
  4. (Bunların yerine aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşarak da iade talebinde bulunabilirsiniz.)

NOT: Eğer “İade Talebi Oluştur” kısmını göremiyorsanız iade vakti geçmiş demektir.

- İade talebinde bulunulan ürünlerin kullanılmamış ve deformasyona uğramamış olması gerekmektedir. Aksi takdirde bu firmanın bir hatası değil; kullanıcı hatası olarak görülecektir.

- İade Ürünleri İade formu ile birlikte ARAS KARGO ile fatura üzerindeki adrese karşı ödemeli olarak gönderilmelidir. (Aras Kargo dışındaki kargo firmaları ile gönderilen ve faturasız olarak gönderilen kargolar kabul edilmemektedir.)

- İadelerde TÜM KARGO ÜCRETLERİ TARAFIMIZA AİTTİR.

- Kargo esnasında zarar görmüş, defolu ürünler, sipariş verilen renk ve bedende gelmeyen ürünler iade kapsamına girmektedir.

- Gönderdiğiniz kargo tarafımıza ulaştıktan sonra kontrolden geçer ve caddemodasi.com tarafından sizinle iletişime geçilerek iade işlemleri yapılır.

- Gönderdiğiniz iade formunda IBAN numaranız ve hesap sahibi adı soyadının yazılı olması gerekmektedir, aksi takdirde ücret iadeniz gecikebilir.

- Ücret iadeleri 1 hafta içerisinde yapılmaktadır.

- İade ücretini hesabınızda görmeniz birkaç günü alabilir. Bu durum ise tamamen bankanızla ilgilidir. caddemodasi.com bu duruma müdahale edemez.

Dilerseniz çağrı merkezimizi arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz:

Çağrı Merkezi İletişim Hattı:
WhatsApp:0 538 093 79 59
e-mail: caddemodasicom@gmail.com
Aras Kargo Anlaşma Numaramız: 2021 048 851 612 - Cadde Moda Giyim
İade Adresi: Hatip Mah. Gündüz Sefası Sok. No: 3 / B Tekirdağ - Çorlu

Siparişleriniz Aras Kargo aracılığı ile sizlere ulaştırılmaktadır.

Teslimatlar bulunduğunuz adresin il, ilçe, köy ve yada kasaba gibi yerleşim konumunuza göre 1 - 5 iş günü arasında değişiklik göstermektedir.

Siparişleriniz Aras Kargo tarafından Cumartesi - Pazar ve Resmi tatiller hariç 09:00 -18:00 arasında sistemde tanımladığınız teslimat adresine ulaştırılmaktadır.Teslimat olarak şube adresi belirttiyseniz şubeden bireysel olarak kargonuzu teslim alabilirsiniz.

Siparişiniz Aras Kargo ile teslimat adresinize getirildiğinde. Adresinizde bulunmamanız durumunda kargo yetkilisi tarafından, siparişinizi en yakın şubeden alabileceğinizi bildiren bir not bırakılır veya sms ile bilgi verilir ve www.caddemodasi.com'dan yetkili kişi sizi arayarak kargonuzun şubede beklediğinin bilgisini verir. 3 (üç) gün içerisinde şubeye giderek ürünü teslim almazsanız paketiniz kargo şirketi tarafından www.caddemodasi.com'a iade edilir. Ürünü teslim almak için herhangi bir talebiniz tarafımıza ulaşmamış ise siparişinizin iptali gerçekleştirilmektedir. Teslimatla alakalı yaşadığınız kargo sıkıntılarını çağrı merkezimize (0 538 093 79 59) iletebilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Hangi sebepten olursa olsun kargoyla alakalı yaşadığınız tüm sıkıntıları anında Çağrı Merkezimizi 0 538 093 79 59 arayarak bilgilendirebilirsiniz.

Türkiye nin her noktasına ürün teslimatı yapılabilmektedir. Bulunduğunuz yerde kargo acentesi mevcut değil ise Mobil Bölgelerden belirli günlerde ürünlerinizin teslimatı gerçekleştirilir.

Kargo ve Kapıda Ödeme Bedeli 11,90 TL dir. Almış olduğunuz tüm ürünler tekbir kargo bedeli olarak hazırlanır tüm siparişiniz için tek bir kargo bedeli ödersiniz.